Inashco hoofdkantoor, Pernis nieuw kantoor en grofstoffelijk laboratorium

In 2012 geopend, na bouwproces van verbouw en nieuwbouw, in samenwerking met Visser Smit bouw. In het ruige gebied van pernis, Rotterdam, staat een nieuw hoofdkantoor, grofstoffelijk laboratorium en opslag voor het jonge bedrijf Inashco bv. Door de ontwerpopgave niet te stoppen bij de voordeur maar na te denken over het werken in zo’n ruig gebied, is het gelukt om een vrolijke, warme plek te maken. Bij aankomst zie je direct de kleuren van het bedrijf terug komen in allerlei elementen, waardoor je het terrein beter bevat. Het kant
oor zelf, met een open kantoortuin en daarnaast glazen kamers draagt de identiteit uit van het bedrijf: open, innoverend en stoer. Lange zichtlijnen verbinden laboratorium met kantoren, van technisch laborant tot administratie een ieder bouwt mee voor de toekomst van het bedrijf.

 

inashco oude situatie

inashco entree

213.001 110713 3d entree Inashco

 

inashco entree s avond

Ontworpen in de tijd dat ik werkzaam was bij dJGA Architecten, team: Roelof Gortemaker (directeur dJGA) , Aart Kok (projectmanager), Rinus de Rooij (tekenaar) en Katrijn van de Vrande (project-architect)

plattegrond klein

inashco binnen